Saskia Laroo Band in Paradiso 
(nieuwsbrief 19 maart 2014)
Saskia Laroo
Live in Zimbabwe new DVD release
update nieuwsbrief
Extra Jazzy nieuws
Het optreden van de Saskia Laroo Band op 28 maart in Paradiso ter ere van hun eerste ‘Live in Zimbabwe’ DVD wordt nog feestelijker:
JazzNestor Cees Schrama is gestrikt om deze DVD in ontvangst te nemen uit handen van Drs Wil van Essen, voorzitter van Stichting Cultmix. Hiervoor wordt speciaal een kort intermezzo gehouden in het anderhalf uur durende concert van de achtkoppige band. Die avond wordt de videoclip 'Africa Dancin' op groot scherm afgespeeld in deze, tot beste poppodium van Nederland verkozen Amsterdamse muziektempel.
Ook super 
de band te gast bij

radio6.nl/video/show/eerst-jaap/69352

 
Extra leuk nieuwtje!
Mede mogelijk gemaakt door de stichting www.cultmix.org ontvangt iedere bezoeker een single downloadcode en iedere koper van de 'Live in Zimbabwe' DVD een complete audio downloadcode

 
March 28, 2014 Paradiso, Amsterdam, the Netherlands 21.00
concert + DVD release
Saskia Laroo Band - Live in Zimbabwe + single & videoclip Africa Dancin'
tickets Euro 11,35
buy tickets online 
press release (in English)
press release (in Dutch)
paradiso event
facebook event
 
Jazz trompettist Saskia Laroo en haar achtkoppige funk unit geven op 3 mei 2013 een energiek live concert in Zimbabwe tijdens het unieke Harare International Festival of het Arts [HIFA]. De band beschikt over een rockende ritmesectie, aangevuld met rappers Phantom en Complex, de Afrikaanse percussionist Pape Seck en de Amerikaanse pianist / zanger Warren Byrd. Bevat het première optreden van hun nieuwe single “Africa Dancin’ “ en video materiaal van hun avonturen in Groot Harare: op visite in een Afrikaans dorp, een leeuwenpark tocht, een muziekworkshop met de lokale aspirant-jeugd; scènes uit optredens op First Street, Harare centrum, en bij een Nederlandse inhuldigingsreceptie in Zimbabwe.


www.saskialaroo.nl