nieuwsbrieven

Beste muziekvrienden,

Hoop dat iedereen nog steeds een geweldig 2020 beleeft! Het is alweer februari en ben alweer terug in Europa, na een aantal concerten in Amerika, waaronder met de Saskia Laroo Band en materiaal van mijn nieuwe album 'Trumpets Around The World', met als hoogtepunt een optreden in een uitverkochte zaal van de Hartford Public Library voor hun Baby Grand Jazz-serie op 26 januari. Bekijk hier de live streaming van het concert.
Het afgelopen weekend mocht ik meteen optreden in Antwerpen en Amsterdam, en aanstaande donderdag vliegen we [mijn band en ik] naar India om drie concerten te geven in Mumbai en Pune op een nieuw wereldjazzfestival, opnieuw met de Saskia Laroo Band en 'Trumpets Around The World' 
- - > lees meer

Beste muziekvrienden, 

Een fantastisch 2020 toegewenst! 

Ik ben al in volle gang bezig het begin van het nieuwe jaar na de recente release en superfijne NL & US-concertpremières van mijn nieuwe album 'Trumpets Around The World' met een aantal leuke projecten voor de boeg, namelijk komende reizen met de Saskia Laroo Band naar India, Thailand, mogelijk Moldavië, het Venigd Koninkrijk, Kroatië en meer.

--> lees meer

Beste Muziekvrienden,

Mijn nieuwe album 'Trumpets Around The World' is alweer meer dan twee weken geleden uitgekomen op CD en oranje vinyl! (ook op zwart vinyl te koop)
Het was Super leuk om alle nummers te spelen in een uitverkocht Concertgebouw te Amsterdam met de Saskia Laroo Band op 1 november als start van de album release tournee!

--> lees meer

Trompettiste Saskia Laroo viert 40-jarig jubileum met het nieuwe album "Trumpets Around The World"

The Dutch Lady of Jazz. Zo wordt trompettiste Saskia Laroo al jarenlang liefkozend genoemd door pers en fans. Op 1 november presenteert zij haar langverwachte achtste album Trumpets Around The World waarmee zij tegelijkertijd ook drie mijlpalen viert.

- - -> lees meer